Velkommen til Colour Ceramica
Personal menu
Søg

Om os

OM COLOUR CERAMICA A/S

Colour Ceramica blev stiftet som en engrosvirksomhed for keramisk fliser i 1987 af Børge Andersen og Svend Åge Jensen efter de begge havde arbejdet i branchen i mange år, som ansatte hos forskellige større importører af keramiske fliser. I 2002 købte Henry Kristiansen og Steen Scheel-Krüger Colour Ceramica A/S og fusionerede virksomheden med det agenturbaserede Pro Ceramica ApS.
 
I 2020 besluttede Henry Kristiansen at gå på pension efter mere end 40 år i branchen, og Steen Scheel-Krüger købte hans anpart i virksomheden og ejer i dag 100% af virksomheden. 

VORES STYRKE

Colour Ceramica A/S er i dag danmarks største privatejet engrosvirksomhed indenfor keramiske fliser, med et effektivt distributionslager der sørger for dag-til-dag leveringer i Danmark. Vi ved hvor vigtigt det er at varer til dansk byggeri ankommer til tiden, og derfor er vi stolte over at vores leveringsgrad år efter år ligger på 99%. Vi arbejder udelukkende med keramiske fliser og alt salg foregår gennem vores forhandlernetværk overalt i Danmark.
 
Kombinationen af agentur og grossistforretning betyder, at Colour Ceramica kan tilbyde det danske marked en unik løsning med den brede produktpalette direkte fra italienske Imola Ceramica Group, samt en traditionel engrosforretning via Colour Ceramicas danske lager, baseret på de for Danmark markedsrigtige typer af fliser.
 
Vi tilbyder derfor en stærk pakke, bestående af effektiv logistik fra dansk lager, professionel rådgivning om keramiske fliser via kontor og eksterne salgskonsulenter samt B2B-webshop med vores fliser målrettet til både "gør-det-selv" segmentet for såvel det professionelle segment.

 

EGNE VARER

Colour Ceramica A/S har været medlem af den skandinaviske indkøbsforening Nax-B siden 2015. Her samarbejder vi med svenske Interkakel og Interni, norske Modena, finske RTV og islandske Alfaborg. Samarbejdet betyder, at vi har adgang til et bredt netværk af producenter i Europa, ligesom vi har egenudvikling af fliseserier. Ved udvikling af nye fliseserier samarbejder vi med italienske Smalticeram for at sikre, at design og kvalitet er helt i top. Hver serie er nøje skabt gennem en lang proces hvor der fokuseres på de nyeste trends og tendenser, farver og de nyeste produktionsteknologier.
 

VI SIDDER KLAR

For yderligere info omkring Colour Ceramica og hvad vi kan, kontakt os på enten tlf.: 75 81 40 34 eller mail: info@colourceramica.dk. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med din næste fliseforespørgsel.