Velkommen til Colour Ceramica
Personal menu
Søg

Terrazzo

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

CC Terrazzo Classic Loa

Klassisk terrazzoflise med hvid bundfarve og små sten i flere farver. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Mayon

Klassisk terrazzoflise med grå bundfarve og små sten i mørke toner. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Misti

Klassisk terrazzoflise med rød bundfarve og små sten i rød farve. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Ontake

Klassisk terrazzoflise med grå bundfarve og sten i grålige toner. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Pacaya

Klassisk terrazzoflise med sandfarvet bundfarve og større sten i lys beige farve. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Pavlof

Klassisk terrazzoflise med sandfarvet bundfarve og beige sten. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Poas

Klassisk terrazzoflise med sandfarvet bundfarve og sten i lys beige farve. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Surtsey

Klassisk terrazzoflise med sort bundfarve og sorte sten. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Thera

Klassisk terrazzoflise med hvid bundfarve og små lyse sten. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Tristan

Klassisk terrazzoflise med sort bundfarve og sorte samt hvide sten. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Unzen

Klassisk terrazzoflise med grå bundfarve og sten i grålige toner. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Vesuv

Klassisk terrazzoflise med hvid bundfarve og små sorte sten. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Classic Vulcano

Klassisk terrazzoflise med sort bundfarve og små sorte sten. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Pro Batur

Terrazzoflise med sort bundfarve og små sten i hhv. sort, gul og hvid farve. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Flisen er en del af Pro serien, der er produceret til bedre at kunne modstå slid, hvilket gør flisen ideel til projekter i offentlige rum. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.

CC Terrazzo Pro Bromo

Terrazzoflise med mørkegrå bundfarve og små sten i hhv. sort og hvid farve. Overfladen er matsleben R9 og flisen har rektificerede kanter. Flisen er en del af Pro serien, der er produceret til bedre at kunne modstå slid, hvilket gør flisen ideel til projekter i offentlige rum. Laves i et væld af størrelser, hvilket kan ses ved at downloade produktbladet forneden.